Hızlı Motorlu Kurye ile Acil Evrak Teslimatı

Hızlı motorlu kurye ile acil evrak teslimatı mı yaptıracaksınız? O halde doğru adrestesiniz. Güvenli, garantili ve kaliteli hızlı motorlu kurye hizmetimiz ile çok acil teslim edilmesi gereken evrağınızı biz teslim edelim. Hem zamandan, hem nakitten hemde kaliteli hizmet anlayışı farkı ile pek çok durumdan kazançlı olacaksınız. Külfetli gelen motorlu kurye maliyetlerine son! MotorluKurye.com 7 gün 24 saat, haftasonları açık anadolu yakası ve avrupa yakası tüm semtlerine büyük bir titizlik ve resmiyet sonucu kurumsal bir motorlu kurye hizmeti veren şirketiz.

Sizde hızlı motorlu kuryelerimiz ile acil bir evrak mı göndermek istiyorsunuz? Hemen çağrı merkezimizi arayarak motorlu kurye kaydınızı oluşturun, çağrı merkezimizde ki operatörlerimiz ise sistemden bakıp size en yakın kuryemizi yönlendirecektir. Kapınıza gelen profesyonel motorlu kuryemiz sizden evrak veya paketi teslim alıp alıcı adrese hızlı ve güvenli bir şekilde teslimatını gerçekleştirir. Her bir gönderi bizim için servettir, ayrıca firmamız tarafından tüm gönderileriniz sigortalanır. Moto kurye candır, motorlukurye.com ile olanı önerilir.

Daha detaylı bilgi alabilmek yada kurye kaydı oluşturmak için lütfen çağrı merkezimizi arayınız.

0212 343 00 14

 

Posted on January 1, 2014, in acil kurye, arabalı kurye, express kurye, hızlı kurye, motorlu kurye, toplu dağıtım, uçak kargo and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a comment

  • Sohbet Girişi