Avrupa Yakası Motorlu Kurye

AVRUPA YAKASI KURYE | Motorlu Kurye ile Paket ve Evrak Teslimatı

Avrupa Yakası Kurye, Motorlu Kurye ile paket, kutu, koli, evrak, ordino, dosya, fatura, hediyelik eşya, e ticaret ürünü vs her türlü gönderiyi bir semtten diğer bir alıcı semtine hızlı, güvenli, garantili ve kaliteli bir kapsamda teslimatlarını gerçekleştiriyoruz. Avrupa Yakası veya Rumeli Yakası İstanbul şehrinin Avrupa Kıtası üzerinde kalan topraklarıdır. Kuzey sahilini kapsayan Eyüp, Gaziosmanpaşa ve Çatalca, güney sahilinde ise Fatih, Zeytinburnu, Bakırköy,Büyükçekmece ve Silivri bulunmaktadır. Boğaziçinde bulunan ilçeler Eminönü, Beyoğlu, Beşiktaş, Sarıyer olup, iç ilçeler ise Bahçelievler, Bağcılar, Güngören, Esenler, Bayrampaşa, Kâğıthane ve Şişli’dir. 5747 sayılı kanunla Sultangazi, Beylikdüzü, Esenyurt, Arnavutköy ve Başakşehir yeni kurulan ilçelerdir. Eminönü İlçesi ise Fatih İlçesine katılmıştır.

Avrupa yakası motor kurye ile; avrupa yakasından avrupa yakasına koli gönderimi, avrupa yakasından anadolu yakasına kutu gönderimi, anadolu yakasından avrupa yakasına zarf gönderimi, anadolu yakasından anadolu yakasına paket göndermek artık çok daha kolay! Hemen telefon numaralarımızdan bizi arayarak size en yakın kuryeyi çağırabilirsiniz.

Avrupa yakası moto kurye ile bir’den fazla gönderisi olan şirketler, firmalar, iş yerleri, ofisler, bankalar, reklam ajansları, haber kanalları, reklam stüdyoları, matbaalar ve her türlü sektörel bazda hizmet veren tüm müşterilerimiz için en uygun motorlu kurye hizmet seçeneğidir. Günlük, haftalık, aylık ve yıllık kiralık kurye kiralama hizmeti ile sizde önemli ölçüde nakitten kazanç sağlarsınız, bunun yanısıra zamandan da önemli ölçüde tasarruf etmiş olursunuz.

Motorlu Kurye ile; evrak teslimatı, zarf gönderimi, kutu ve koli teslimatları, zamanlı teslimatlar, tahsilatlı teslimatlar, fatura teslimatı, hediyelik eşya, e ticaret ürünleri vs. motorlu kurye ile taşınabilecek ebat, boyut, hacim ve ağırlıktaki bütün gönderilerinizi profesyonel motorlu kuryelerimiz ile hızlı ve seri taşımacılığın ürünüyüz. Moto kurye şehiriçi paket ve zarf taşımacılığında en ekonomik ve en uygun karayolu taşımacılığıdır. Toplu dağıtım kurye 7 gün 24 saat uzmanlaşmış profesyonel kadrosu ile hergün tüm istanbulu taşıyoruz.

Daha detaylı bilgi alabilmek için yada kurye çağırmak için lütfen acil kurye çağrı merkezimizi arayınız.

0212 343 00 14

Posted on January 1, 2014, in acil kurye, arabalı kurye, express kurye, hızlı kurye, motorlu kurye, toplu dağıtım, uçak kargo and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a comment

  • Sohbet Girişi